You are currently viewing Vibro- ja fysioakustinen hoito

Vibro- ja fysioakustinen hoito

MUSIIKKITERAPIAA KESKI-POHJANMAALLA

31.12.2020

Vibro- ja fysioakustinen hoito


Saatavilla Vibro- ja fysioakustista hoitoa. Lue lisää.Fysioakustista hoitoa annetaan fysioakustisella tuolilla, jossa tuoliin sijoitetut kaiuttimet tuottavat tietokonepohjaisen ohjelman avulla matalataajuista (20-100 Hz) puhdasta siniaaltoa, joka tuntuu ja heijastuu ihmisen kehoon värähtelynä. Hoito on turvallista ja miellyttävää. Hoidolla voidaan helpottaa mm. unihäiriöitä, stressioireita, kiputuntemuksia, fibromyalgiaa ja spastisiteettia.

Sen avulla voi opetella rentoutumaan ja säätelemään vireystilaansa. Joskus ihminen on tilassa jolloin hän käy ylikierroksilla eikä pääse siitä eroon. Tällöin tällaisen lääkkeettömän hoidon kokeilu voi tuottaa toivottua rauhoittumista ja normaalin tasapainoisen tilan löytymistä.

Jos taas toisen ihmisen kosketus ei ole miellyttävää  voi tällä menetelmällä saada apua lihaksiston palautumiseen ja rentouttamiseen perinteisen hieronnan sijaan. Aistiyliherkille myös oiva menetelmä harjoitella oman kehon hahmottamista ja siedättämistä aistiärsykkeille.

Hoitoa suositellaan kokeilemaan muutaman kerran, jolloin voi jo nähdä onko se itselle oikea hoitomuoto. Tämän jälkeen sovitaan sopivasta sarjahoito määrästä esim. 5-20 krt. Hoidon hinta vaihtelee 35-56€ / kerta riippuen yksittäisen hoitokerran kestosta, joka voi olla 20-60 min. Aikoja ja lisätietoja voi tiedustella puhelimitse tai s-postilla, jotka löytyvät yhteystiedoista.